Focus Day

20 september 2019 - 11u tot 23u
Regio Gent

Offline learning safari voor vooruitdenkende ondernemers

Eén dag lang weg van de rush, omringd door like-minded ondernemers die zichzelf willen blijven verbeteren. We stappen uit de dagelijkse routine om de essentie van de drukte te onderscheiden. Je leert er persoonlijke skills die je niet op een business school onderricht krijgt, en connecteert met een bijzonder interessante groep gelijkgestemden.

PROGRAMMADETAILS

Wat te verwachten

LEARNING

Omdat u sommige skills niet kunt aanleren op een business school.

CELEBRATION

Samen aan tafel voor farm-to-table cuisine en een artistieke primeur.

WELLBEING

Zowel lichaam als geest krijgen de aandacht die ze verdienen.

Op het programma

Een gedetailleerd programma krijgt u — net als op onze andere Re-Treats — niet. Verwacht geen vage inspiratiepraatjes, wel deconnecteren in interessant gezelschap. We faciliteren gesprekken die u op het puntje van uw stoel laten zitten — of u carrément uit die stoel halen. Voor wie érg nieuwsgierig is, kondigen we al één van de sprekers aan…

Karel Sabbe
Speaker

Karel Sabbe

Twee marathons per dag, elke dag, 41 dagen lang, offroad. Karel Sabbe is een menselijk rotsblok, fysiek noch mentaal kapot te krijgen. Hij verzamelt het type wereldrecords die internationale pers aanmoedigen om hem als “redefiner of the human limits” te bestempelen.

Forrest Gumpgewijs liep hij 3600 km lang door het stof van de Appalachian Trail, tegen de grenzen van zijn eigen kunnen aan. Hij leerde er luisteren naar dat lichaam van hem, en maakte van blind doorzettingsvermogen bouncebackability: de kracht om weer recht te veren, hoe hard je ook tegen de grond gaat.

Hij deelt zijn diepste dalen en wat hij daaruit leerde.

Details

20 sept. 2019 – start om 11u en einde om 23u

Praktisch

  • 30+ deelnemers
  • Geen digitale afleiding
  • Elegante locatie in de natuur (regio Gent)

Deelnemers

  • Ondernemers & ander interessante figuren
  • Willen zichzelf blijven verbeteren
  • Durven zichzelf in vraag stellen

Investering

  • Deelnemen kost €630 
  • 40% KMO portefeuille subsidie reeds in mindering gebracht
  • Prijs is all-in, excl. 21% BTW

Uitnodiging

Focus Day is een evenement voor Re-Treated Alumni en geselecteerde gasten. Als u uitgenodigd werd, ontving u een aparte registratielink, waarmee u uw deelname kan verzilveren. Indien nu niet werd uitgenodigd, kan u onderaan deze pagina een jumpseat aanvragen.

Take a jump seat

Focus Day brengt interessante mensen samen. Kreeg u geen uitnodiging, dan kan u een jump seat aanvragen. We contacteren u binnen de week voor een telefonisch intakegesprek.