Ga slimmer om met digitale overload

Tijdens deze in-company training coachen we professionals om hun digitale tools niet tegen, maar voor hen te laten werken. We leren u uw kostbare tijd hacken: dankzij een paar slimme ingrepen krijgt u meer grip op uw tijd en uw taken. De resultaten zijn instant en zinderen na op lange termijn: een dratische daling van uw stressniveau en hogere efficiëntiegraad zijn het gevolg.

Uiteraard maken e-mail, smartphones en social media u het leven makkelijker. Uw bedrijf zou niet zonder kunnen. Tegelijkertijd wordt u de hele dag door onderbroken door bleeps en trilfuncties. Deze nieuwe media zijn erg jong, en bijgevolg nog onvolwassen. Ze hengelen voortdurend naar uw aandacht. Terwijl ‘altijd bereikbaar’ tot voor kort nog een groot voordeel leek, blijkt het tegendeel al snel de waarheid te worden.

Wij leren u een aantal filters inbouwen om te vermijden dat al uw belangstelling opgeëist naar de notificaties die het hardst roepen. Een paar handigheden en een gedegen begrip van hoe social media werken en u kan hen zo weer de baas. Het resultaat heet meer energie voor wat er echt toe doet, en een sterke focus op de koers die uw bedrijf vaart.

← Keer terug naar het overzicht en ontdek andere trainingen

Wat u leert

  • Uw smartphone instellen voor radicale productiviteit
  • Werken met meer focus
  • Techstress beperken op de werkvloer

Praktisch

DUURTIJD: CA. 60 MIN
PRIJS: €550 excl. BTW
€330 MET KMO PORTEFEUILLE
Boek nu een training