Driedaagse Strategy Re-Treat

Offline time-out voor ondernemers

Focus op de toekomst

We halen u uit uw dagelijkse routine, om u te confronteren met de toekomstgerichtheid van uw business.

Omringd door gelijkgezinden worden u en uw bedrijf drie dagen lang gechallenged. Geen nattevingerwerk, maar tools die u het nodige inzicht geven om de markt te analyseren, te anticiperen op de toekomst en zo onderbouwde keuzes te maken.

Tussen deze intense coaching sessies door komt u tot rust in de natuur, of gaat u aan de slag met onze bewegingscoaches om uw energiepeil te maximaliseren.

Deelnemers geven de retreat een gemiddelde score van 9,3/10

Een pauze met impact

 • 10 ondernemers
 • Zonder digitale afleiding
 • Tijd voor pauze en beweging
 • Begeleid door business strateeg

Praktisch

 • Drie dagen, 2 nachten
 • Ardennen (geheime locatie)
Meer info
https://www.youtube.com/watch?v=Mswx-MM80zk

Join the waiting list

Vul hieronder uw gegevens in, we nemen contact op.

  Het volledige programma inkijken?

  Vul uw gegevens in als u graag gedetailleerde inhoud van de strategie sessies doorkrijgt.

   Even stilstaan gaf mij inzichten die ik niet krijg aan mijn bureau. Enerzijds is er Karel-Jan die je voortdurend uitdaagt, anderzijds krijg je inzichten en ideeën van gelijkgestemden. De resultaten hebben mij echt verbaasd.

   Gilles DeplanckeZaakvoerder Deplancke verzekeringen

   Ik heb hier de professionele shock van mijn leven gekregen. Merci!

   Elke De VilderManaging Director Supermachine

   Hoe vaker je je omringt met de instroom van anderen en hun intelligentie laat binnensijpelen, hoe rijker je jezelf maakt.

   Peter Van PraetFounder BAVET

   Eerlijk? Re-Treated was een klik zoals ik er in mijn lange carrière nog nooit één heb gemaakt.

   Ronald HermansBusiness Technology Matchmaker

   Frequently asked questions

   Voor wie is de Strategy Re-Treat bedoeld?

   Voor ondernemers en bedrijfsleiders van organisaties die op een kantelpunt staan, en een volgende groeifase willen aanvatten. U leidt een KMO kampt met groeipijnen om die volgende stap te zetten: een gebrek aan structuur, personeelsleden die plots elders hun heil gaan zoeken, salescijfers die niet meer aangroeien, concurrentie uit onverwachte hoek en zo meer.

   Waarom wordt er per sector slecht één deelnemer toegelaten?

   Omdat we alle kandidaten de kans willen geven om open en transparant informatie te delen met de groep. Dat lukt natuurlijk niet als de concurrentie meeluistert. Daarom creëren we een setting waarin u in alle openheid vragen kan stellen en waarin de confidentialiteit van uw plannen gevrijwaard wordt.

   Wat zal ik leren tijdens de Strategy Re-Treat?

   U leert de omslag maken van een opportunity-driven organisatie naar een strategy-driven bedrijf. U keert huiswaarts met de nodige tools om uw businessstrategie uit te zetten en zo uw plaats in de markt te claimen en de concurrentie te slim af te zijn — niet alleen voor de volgende veldslag, maar om u van de troon te verzekeren.

   Wetende hoe snel economie en innovaties een hele sector kunnen herschapen, is een onderbouwde strategie uw reddingsboei in troebele wateren en tijden van disruptie. Daarom brengen we u in contact met gelijkgezinden die op exact hetzelfde punt staan: zodat u samen kunt sparren over de nieuwe inzichten en informatie.

   Waar vindt de Re-Treat plaats?

   Op een uitzonderlijke locatie in de rust van de Ardennen, op zo’n 120 km van Brussel. Het exacte adres houden we nog even geheim.

   Wat gebeurt er naast de strategy sessies?

   U krijgt de tijd om te reflecteren over de inzichten die u kreeg tijdens sessies, daarover te debatteren met uw collega’s van dienst, te bewegen onder toezicht van een gespecialiseerde coach en het bosgroen van de Ardennen diep in te ademen.

   Waarom gaan we drie dagen offline?

   Omdat we u op uw scherpst willen. Digitale afleiding is precies dat: afleiding. Innovatieve ideeën ontstaan niet tijdens mails en meetings, ze vinden hun oorsprong in rustmomenten. Bovendien wordt creativiteit gestimuleerd door nieuwe omgevingen en heeft uw concentratie er alle baat bij dat u niet voortdurend wordt onderbroken. Zo is iedereen op elk moment bij de les en haalt u het meeste uit uw kostbare tijd.

   Kan ik mijn partner of collega meenemen?

   Als die ook uw business partner is wel, anders niet.

   Collega’s die net als u op het beslissingsniveau opereren, zijn uiteraard welkom. We mikken op een sterke groep waarvan de deelnemers elkaar kunnen uitdagen en kennis delen die voor de hele groep nuttig is.

   Is er wifi? Ben ik bereikbaar in noodgevallen?

   Neen. We vragen u vriendelijk om laptops, tablets en andere toestellen met internetverbinding thuis te laten. Uw telefoon overhandigt u ons bij het begin van de Re-Treat en krijgt u terug wanneer u huiswaarts keert.

   Er is een noodnummer waar familie u kan bereiken indien nodig.

   Wat is er inbegrepen in de prijs? Hoe werkt de KMO-portefeuille?

   Wat is er inbegrepen in de prijs?

   Alles. Van overnachting, coaching, gezonde maaltijden, drukwerk en gepersonaliseerde content tot uw intakegesprek. We maken enkel een uitzondering voor het transport van en naar de locatie.

   Hoe werkt de KMO-portefeuille?

   Alle informatie over de KMO-portefeuille vindt u hier.

   Wat als ik last-minute moet annuleren?

   Dan kan u een collega in uw plaats sturen – maar enkel als die mee beslist over de strategie van het bedrijf. Hou er rekening mee dat uw vervanger ook een intakegesprek zal moeten hebben. Plaatsen zijn beperkt, annulaties worden dus niet terugbetaald.