Minder techstress op de werkvloer

BESTRIJD DE DIGITALE OVERLOAD

Tijdens deze in-company workshop helpen we uw bedrijf om digitale tools inzetten die voor u werken — en niet tegen u. We pinpointen de oorzaken van technostress in uw team en pakken ze aan. Niet voor een namiddag, maar voor altijd. Met uw hele equipe stippelen we een beleid uit met blijvend effect. In amper drie uur zorgen we voor een duurzame boost in productiviteit en een drastische daling van stress bij medewerkers.

Uiteraard maken e-mail, smartphones en social media u het leven makkelijker. Uw team en uw bedrijf zouden niet zonder kunnen. Dankzij een internetverbinding en een gedeelde server kan iedereen altijd aan de slag, zelfs onder een palmboom aan het strand. Maar die handige snufjes gaan gepaard met de verwachting dat medewerkers altijd en overal bereikbaar zijn. Ze nemen hun werk overal mee, waardoor hun energieniveau op een laag pitje komt te staan en hun focus vertroebelt.

Dat is niet verwonderlijk. Deze jonge media zijn erg happig op uw aandacht en onderbreken u voortdurend met bleeps en trilfuncties. Wij leren uw team een strategie toepassen die de communicatie op alle vlakken uitpluist en stroomlijnt. We wieden elke bron van ergernis en tijdverlies uit de belangrijkste kanalen en bouwen duidelijke guidelines met als doel meer focus, meer energie en minder stress.

← Keer terug naar het overzicht en ontdek andere trainingen

Wat u meeneemt

  • Efficiënt e-mailbeleid
  • Techstress systematisch beperken
  • Focus hacks rond smartphone, social media en interne communicatie
  • Identificatie grootste stressbronnen

Praktisch

DUURTIJD: CA. 3 UUR
PRIJS: €1.490 excl. BTW
€894 MET KMO PORTEFEUILLE
Boek een workshop